Na 71 jaar is de Dr. Mollergroep tot een einde gekomen. Iedereen bedankt voor alle leuke jaren!
hoekje

Dr. Moller / Algemeen / Afmeldpagina

wijzig pagina

Afmelden

Voor de stafleden is het belangrijk om te weten welke jongens en meisjes wel of niet naar de bijeenkomsten komen. Zij gaan er altijd van uit dat iedereen er is. Mocht je toch een keer niet kunnen, dan is dat niet erg, maar je moet het wel van tevoren aan een van de stafleden doorgeven.

Voor de esta’s geldt, dat wanneer je je op zaterdagmorgen nog moet afmelden, dat je dan niet meer naar een van de stafleden thuis belt (ze zijn er dan toch niet meer), maar naar het mobiele nummer van Sander Mutsaers.
Het is ook mogelijk om je af te melden met behulp van het onderstaande formulier of via het e-mailadres van jouw speltak.

Het komt regelmatig voor, dat er door een van de speltakken een weekend/kamp georganiseerd wordt en dat er pas vlak van tevoren afgemeld wordt. De betreffende speltak is hier vaak al enige tijd mee bezig om dit weekend/kamp voor te bereiden. Het is dan erg vervelend als er op het laatste moment nog afmeldingen binnenkomen, of dat kinderen gewoon niet op komen dagen. We stellen het daarom op prijs dat iedereen zo snel mogelijk laat weten, als hij/zij niet aanwezig kan zijn tijdens een weekend/kamp.

Het is vandaag 20 juli 2024

Formulier

Met dit formulier kunnen jeugdleden zich afmelden voor een bijeenkomst.
Wat moet je doen? Je vult het formulier helemaal in en stuurt het op door een druk op de knop.
Meld je wel op tijd af, op zijn laatst vrijdagavond voor de bijeenkomst. De stafleden van jouw speltak hebben dan nog even de tijd om te controleren of iemand zich heeft afgemeld via het WWW.

   

Scoutinggroep Dr. Moller Tilburg

Web: E-mail: Ontwerp: Laatst bijgewerkt:
drmoller.nl info@drmoller.nl Remko Gerbranda 21 september 2010